Verbeelders van verandering

erna margon namen wit

Tien jaar geleden besloten Erna ter Weele en Margon van Toor samen om ‘nooit meer op het werk te komen’. Daarvoor zijn wij jarenlang werkzaam geweest in diverse functies in de commerciële dienstverlening. In die periode hebben we het genoegen gehad om bij veel verschillende organisaties een kijkje in de keuken te mogen nemen. Ook ons eigen dienstverband kende de nodige wisselingen: van kleine consultancy ‘boutiques’ (toen een modewoord) tot een beursgenoteerde Amerikaanse corporate onderneming.

Onze positieve én negatieve ervaringen hebben ertoe bijgedragen dat we op zoek gingen naar de sleutels van succesvol samenwerken. Hoe werkt dat eigenlijk op een natuurlijke manier? Hoe kun je samen blijven creëren en innoveren om tot mooie resultaten te komen? Resultaat is hierin een breed begrip; wij willen onze bijdrage leveren om organisaties financieel, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gezond te houden.

Dat leidde in 2010 tot de oprichting van onze eigen onderneming waarmee wij ons voor het eerst presenteerden als Verbeelders van verandering. Wij richtten ons op leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en organisatieontwikkeling. In het afgelopen decennium mochten wij op dat vlak heel veel mooie projecten uitvoeren, bij evenzo mooie klanten die een proces van verandering en vernieuwing doormaakten. Wij begeleiden hen bij het concretiseren van hun doelen, het vormgeven van de toekomst en het versterken van hun teams en organisaties. Wie met ons op zoek gaat naar andere perspectieven, krijgt meer zicht op de gewenste veranderingen en op de weg daar naartoe. Wil je daar meer over lezen, neem dan een kijkje op www.verbeelders.com of bestel het boek Wat je ziet, doe je zelf.

Marie-Louise van Mourik en haar team van Junis Kinderopvang zijn onze opdrachtgevers van het eerste uur. We zijn trots op onze samenwerking en het resultaat daarvan, ook hoe die zo mooi is beschreven in het boek Samenhang in samenwerken. We bevelen het van harte aan, het leest als een concrete casebeschrijving waarin het gedachtegoed van Natuurlijk Leiderschap een prachtig podium heeft gekregen. 

logo-verbeelders-van-verandering